Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Bemutatkozás

Üzletünk több éve foglalkozik vízipipa és vízipipás kiegészítők forgalmazásával. Az elmúlt években növekedett és erősödött az a tendencia, hogy egyre inkább a minőségi, jobb márkájú termékeket keresik a vásárlók. Ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a hazai piac legjobb termékeit tudhassuk a kínálatunkban. Így az ország keleti régiójában nálunk találhatóak meg a legjobb vízipipák és kiegészítők!

Webshopunkban és üzletünkben vásárolhatsz Aladin, MYA, SheeCool, Kaya, Nargilem, Unity, Khalil Mamoon, és Farida vízipipákat. Kiegészítők közül kiemelném a prémium minőséget képviselő kerámiákat, a Mass, Sahara Smoke és Saphire márkákat, a szívócsövek közül a Nammor, Razan, MYA, Shisha Palaca alkotja a kínálat csúcsát. Ezen termékeket csak néhány helyen lehet megvásárolni. A nyíregyházi vízipipa szaküzletünkben természetesen több márka is megtalálható, nem csak a megemlítettek (pl.: Top Mark, Tugra).

 

Miben vagyunk mások az átlagos üzletektől?
Számunkra nem a profit áll a középpontban, hanem az elégedett vásárló! Nálunk baráti és hozzáértő a kiszolgálás, minőségiek a termékek és elérhetőek az árak, ezért is örvendünk nagy hírnévnek!


Milyen akció van éppen?
Folyamatosan tartunk különféle akciókat. Ez lehet egyes kiegészítőre, szénre vagy vízipipa ásványra, de akár teljes vízipipára is! Az éppen futó aktuális akcióról, kedvezményről  telefonon, email-ben érdeklődhetsz!